OVER LUCIE

Lucie Nijsen uit Haarlem ontwerpt en realiseert al ruim 15 jaar tuinen die naadloos aansluiten bij de smaak en levensstijl van de bewoners. Haar signatuur zou je kunnen omschrijven als minimalistisch met een twist. Ze past een strakke vormgeving toe met een weelderige beplanting, die in alle seizoenen goed werkt en onderhoudsvriendelijk is.

Visie

‘Een mooie, ruimtelijk ingedeelde tuin maken is geen rocket-science, maar er komen veel nauwelijks zichtbare aspecten bij kijken voordat alles klopt en de juiste beplanting is gekozen. Mijn aanpak is pragmatisch en efficiënt,  waarbij de levensstijl en wensen van de gebruikers van de tuin voorop staat. Mijn opdrachtgevers worden happy gardeners.

Elke opdracht is interessant: het puzzelen met creatieve ideeën om een kleine tuin alle gewenste functies mee te geven. is even uitdagend als een grote ruimte indelen of een bedrijfstuin beplanten.

Bij elk project blijft Lucie met het hoveniers team  ook tijdens en na de aanleg nauw betrokken. Een tuin heeft vier seizoenen en is constant in beweging,  Wij bewegen graag mee!

‘DE TUIN MOET VOOR JOU WERKEN EN NIET ANDERSOM’