023 5310555 info@lucienijsen.nl

‘DE TUIN MOET VOOR JOU WERKEN EN NIET ANDERSOM’

Lucie Nijsen uit Haarlem ontwerpt en realiseert inmiddels ruim 15 jaar tuinen die naadloos aansluiten bij de smaak en levensstijl van de bewoners.  Ze past vormgeving toe die optimaal van de beschikbare buitenruimte gebruik maakt . De weelderige beplanting zorgt in alle seizoenen aantrekkelijk en onderhoudsvriendelijk is. Elk ontwerp wordt toegesneden op het verhaal dat de opdrachtgever wil vertellen, en de functie en plek recht doet.

Visie 

Lucie’s aanpak is pragmatisch en efficiënt,  waarbij de levensstijl en de wensen van de  bewoners voorop staan. We zorgen dat naast de functies en stille wensen de tuin zo wordt ontworpen dat de beplanting de hoofdrol krijgt. Met het gebruik van -meestal-natuurlijke materialen zorgen we dat de tuin de uitstraling krijgt die het verdiend. Ons gezamelijk doel is dat er een tuin komt die aan ieders verwachting voldoet.

Bij elk project is Lucie tijdens de uitvoering door het hoveniers team nauw betrokken. Een tuin heeft vier seizoenen en is constant in beweging,  Wij bewegen graag mee!

Werkwijze

Volgens een helder modulair systeem werken we van conceptontwerp  naar een definitief ontwerp op schaal. Compleet met bestek en beplantingsplan. Klaar voor de uitvoering door de hovenier.

Wilt u weten hoe wij u aan een ‘Groene Parel’ kunnen helpen, neem dan contact op. Ook voor BedrijfspandenPublieksprojecten of Beplantingen op grote schaal sparren wij graag met u.

Media

Lucie Nijsen Publiceert regelmatig in Vaktijdschriften.  Ze bezoekt congressen en kennisplatforms en is tevens actief commissielid binnen de  Vereniging van Tuin en-Landschapsarchitecten.