023 5310555 info@lucienijsen.nl

Lucie Nijsen

 TUINVORMGEVING

ONTWERP EN REALISATIE van  MODERNE TUINEN  

 

KWALITEITS tuinen 

Lucie Nijsen ontwerpt moderne, eigentijdse tuinen waarin de levensstijl van de bewoners tot uitdrukking komt.  Voordat er een potlood op papier gaat, bekijken we welke ruimtelijke mogelijkheden het perceel biedt. Lucie luistert met aandacht naar jullie wensen en eisen.  In samenspraak wordt bepaald welke materialen toegepast worden. De uitvoering van het ontwerp regelen wij ook van A tot Z met ons groene netwerk. 

De beplanting is onze specialiteit. Onderhoudsvriendelijke plantensoorten, perfect afgestemd op de plek en het ontwerp, altijd in de kleuren welke de opdrachtgever wenst.  

Onze ervaring varieert van stadstuinen en dakterrassen in Amsterdam en Haarlem, tot riante villatuinen in de omgeving van Aerdenhout en Bloemendaal. 

Ook speciale (bedrijfs) projecten zoals binnentuinen voor VVE’s voeren wij tot in de puntjes uit, in communicatie met de opdrachtgever. Bel gerust om uw project te bespreken. 

 

Tuinontwerp laten maken

Beplantingsplan laten maken

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf

Speciale Projecten Ontwerpen

 ‘De beplanting is de kers op de taart’

Een tuin bestaat -in het ideale geval- voor bijna de helft uit beplanting, Deze is geheel in overeenstemming met de beoogde stijl van de tuin en het gewenste onderhoud.

Contact opnemen

 

023 5310555

info@lucienijsen.nl

2012MK haarlem-NL