023 5310555 info@lucienijsen.nl

Lucie Nijsen

TUINVORMGEVING

WIJ ONTWERPEN EN REALISEREN MODERNE TUINEN
ONDERHOUDSVRIENDELIJK, VIER SEIZOENEN AANTREKKELIJK  

WIJ CREEËREN HOGE KWALITEITS   

tuinen 

Lucie Nijsen Tuinen ontwerpt èn realiseert moderne, eigentijdse tuinen waarin de levensstijl van de bewoners tot uitdrukking komt.  Voordat er een potlood op papier gaat, bekijken we welke ruimtelijke mogelijkheden het perceel biedt. Lucie luistert met aandacht naar jullie wensen en eisen. We selecteren in samenspraak welke functies de tuin krijgt en welke materialen toegepast worden.  Functioneel, harmonieus en weelderig in beplantingsstijl.

De beplanting is Lucie’s specialiteit en zij creeërt een onderhoudsvriendelijke beplanting, perfect afgestemd op de plek en het ontwerp. Onze ervaring varieert van kleine stadstuinen en dakterrassen in Amsterdam en Haarlem, tot riante villatuinen in de omgevingen Aerdenhout en Bloemendaal.

Ook XL projecten zoals binnentuinen voor VVE’s of bedrijven voeren wij tot in de puntjes uit in communicatie met de opdrachtgever.

 

Tuinontwerp op Maat

Beplantingsplan

Tuinaanleg door Hoveniersbedrijf

Speciale XL Projecten

“De beplanting is de kers op de taart!”

Een tuin bestaat -in het ideale geval- voor bijna de helft uit beplanting, Deze is geheel in overeenstemming met de beoogde stijl van de tuin en het gewenste onderhoud.

Contact opnemen

 

023 5310555

info@lucienijsen.nl

2012MK haarlem-NL

Maak met ons  je tuinplannen waar !