Ontwerp je droomtuin,
samen met onze Visie.

Lucie Nijsen Tuinvormgeving

ONTWERP & REALISATIE

Wij creëren moderne, harmonieuze en onderhoudsvriendelijke tuinen door duurzame , tijdloze materialen te kiezen en deze te combineren met een weelderige combinatie van bewezen betrouwbare planten. Wij voegen verrassende oplossingen toe waar je waarschijnlijk zelf niet op was gekomen. De tuin moet perfect bij de leefstijl van de gebruikers passen en de sfeer uitstralen die ook voor het huis & interieur is gekozen. De beplanting heeft altijd een hoofdrol maar kan heel goed onderhoudsvriendelijk!

Tuinontwerp in 3 stappen
WERKWIJZE

1. MEET & GREET

“Laten we samenkomen om jouw project of tuin te bespreken. We zullen jouw vereisten beoordelen, jouw vragen beantwoorden en een op maat gemaakte analyse leveren met een voorstel voor jouw tuinontwerp. Als we samenwerken, zullen we snel beginnen en verfijnen totdat we het optimale conceptontwerp bereiken.”

2. Ontwerp & Realisatie

We maken samen een moodboard en schetsen tot het ontwerp voldoet. Binnen 2 weken presenteren we het ontwerp en stellen materialen en planten voor. Ons hoveniersnetwerk maakt daarna een passende uitvoeringsofferte.

3.Beplanting

‘The cherry on the ‘gardencake’: de beplanting, onze specialiteit!

Juiste toepassing zorgt ervoor dat de tuin tot leven komt en het hele jaar interessant blijft.

Lucie zet zelf de planten uit en geeft coaching voor het onderhoud.

Jullie kunnen meteen  genieten van je tuin!

Start hier je DROOMTUIN 

+31 023 5310555