Ontwerp je droomtuin,
GEbruik onze Visie.

Lucie Nijsen Tuinvormgeving

ONTWERP & BEPLANTINGEN

Wij creëren moderne, harmonieuze en onderhoudsvriendelijke tuinen door duurzame , tijdloze materialen te kiezen en deze te combineren met een weelderige combinatie van bewezen betrouwbare planten. Wij voegen verrassende oplossingen toe waar je zelf niet op was gekomen. De tuin moet perfect bij jouw leefstijl passen en de sfeer uitstralen die je ook voor je huis & interieur hebt gekozen. Ook de beplanting  sluit naadloos aan en is altijd onderhoudsvriendelijk. 

ontwerp in 3 stappen
WERKWIJZE

                                    ONTWERPROCES IN MODULES

1. NICE TO MEET YOU !

We starten met een adviesbezoek aan het project of je tuin. Dit kan ook met Zoom.

We horen graag alle wensen en eisen, en  je krijgt antwoord op je vragen! 

Zodra de opdracht is gegeven gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag (inmeten tuin; analyse grond en beplanting). Alle info werken we uit tot een passend conceptontwerp.  

2. Ontwerp & Uitvoering

We creëren een moodboard voor je tuin en schetsen net zolang dat alles klopt en voldoet aan de eisen.  Tijdens een feedbackgesprek presenteren we het ontwerp en stellen materialen voor.  Daarna gaat ons hoveniersnetwerk aan de slag om een passende  offerte voor de uitvoering te maken.

Je tuin is onderweg !

3 . Beplantingsplan

‘The cherry on the ‘gardencake’ is natuurlijk de beplanting, onze specialiteit! Juiste toepassing zorgt ervoor dat de tuin tot leven komt en het hele jaar interessant blijft.

De ontwerper zet zelf de planten uit en geeft coaching voor het onderhoud.

Jullie kijken hoe alles groeit en genieten van je tuin!

Nieuwsgierig naar jouw project

Start hier JE DROOMTUIN 

+31 023 5310555