LUCIE NIJSEN

TUINVORMGEVING +

Ontwerpbureau voor buitenruimten 

LandscapeDesign for outdoor spaces

Groenjournalistiek 

ADRES

2012MK Haarlem-NL

CONTACT

T +31 (0)235310555

info@lucienijsen

KVK | Dutch Chamber of Commerce  34289578

BUREAULID VAN DE NVTL 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze werkgebied strekt zich uit van  Amsterdam, Amsterdam-Noord, Amstelveen, Aerdenhout, Bentveld, Bennebroek, Bloemendaal, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Heemstede, Hoofdorp, Laren, Overveen, Utrecht, Watergraafsmeer, Zandvoort en de rest van Europa.

 

All Rights Reserved ©️ LucieNijsen 2018/2019

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan LNT niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. LNT aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of (on)bereikbaarheid van de site.

De inhoud van deze site, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn eigendom van Lucie Nijsen .

Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van LNT is het niet toegestaan deze site of enig onderdeel daarvan te kopiieren

Privacyverklaring: het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de algemene voorwaarden  Gegevens worden niet met derden gedeeld.Wij maken gebruik van Cookies

Zie Privacybeleid.