Wij ontwerpen en realiseren hoogwaardige tuinen

waar de bewoner zich thuis voelt.

Een goed tuinontwerp is een samenspel van de wensen en eisen van de gebruikers van de tuin. Lucie kan, na meer dan 20 jaar ervaring- jullie wensen in een haalbaar concept vertalen. Altijd met net dat schepje er bovenop, als in oplossingen waar je zelf niet aan had gedacht. Elke tuin wordt omlijst door perfect passende beplanting. Ieder seizoen heeft zijn charme en dat maakt de tuin interessant. Bovendien helpen we de tuin optimaal te laten ontwikkelen.

Bij onze ontwerpen draait het niet alleen om vernieuwing van de ‘oude aanblik’ naar een fris, duidelijk lijnenspel maar we selecteren samen de mooiste materialen en producten en maken gebruik van architectonische oplossingen om de ruimte groter of juist intiemer te laten lijken. Bouwwerken als bergingen, kasten en pergola’s ontwerpt Lucie zelf en deze passen naadloos in beoogde sfeer.

De beplanting, tuinverlichting, plantenbakken  en meubilair zijn de kers op de taart. We kunnen vertrouwen op topkwaliteit bomen, heesters en vaste planten van onze kwekerijen en deze zetten we ook s’avonds in de spotlights. Zo creeëren we twee tuinen : eentje voor overdag en eentje voor s’avonds.

Water in de tuin: een must. En dan niet alleen een goed irrigatiesysteem, want we wijzen je ook de weg naar de beste wellness leveranciers. Wie wil er nou geen zwemvijver in zijn tuin?

Zoveel mogelijk groen in de buitenruimte is gezond en belangrijk, maar de tuin

moet voor jullie werken in plaats van andersom.

Vraag onze gratis checklist aan en ga alvast plannen maken!

Beplanting die in elk seizoen sfeervol en interessant is

Tuinaanleg door een professioneel team

Onderhoudsadvies en Coaching

Online Intakegesprek met Offerte ontwerpkosten

Groene partners

De samenwerking met groene vakleveranciers zoals kwekerijen en hoveniersbedrijven zijn de gouden (groene) sleutel tot een optimaal resultaat: een tuin om trots op te zijn en  lekker van te genieten.

Elk detail wordt vooraf besproken en vastgelegd in een bestek, zodat de uitvoerder weet welke materialen zijn voorgeschreven. Begrotingen zijn zo overzichtelijk  en efficient aan te vragen.

Het tuinonderhoud bespreken we al in het beginstadium, opdat duidelijk is wat voor de opdrachtgever het beste werkt. Ook bieden we tussentijds check-ups aan, desnoods online.

“Heerlijk dat de tuin nu helemaal naar onze zin is”

Na ons intakegesprek met Lucie kwam ze bij ons terug met een ontwerpconcept dat exact aansloot bij onze wensen en ideeën. We gingen akkoord met het hoveniersbedrijf en konden deze zomer nog genieten van de nieuwe tuin. De tuin blijft ons verrassen, in elk seizoen bloeit er wat anders.

Het onderhoud laten we een aantal keer per jaar doen. Lucie volgt de beplanting en kan zo op tijd bijsturen.  Ook tuinieren zijn we leuk gaan vinden na de heldere uitleg.   Miranda en Jeroen.

contact

023 5310555

info@lucienijsen.nl

2012MK Haarlem, Noord Holland, The Netherlands